Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Eerste sessie van 2024

Het is best wel lang geleden dat ik op pad ging met mijn camera’s. Huisklussen, eiland ontdekken en veel, heel veel grijze weekenden met veel, heel veel regen zijn daar de reden van. Dit weekend met mooi zonnig winterweer nodigde uit om weer eens op pad te gaan. Natuur en mooie plekken zijn nooit ver weg op ‘mijn’ eiland. De keuze viel deze keer op de Meeuwenduinen op de kop van Schouwen. Een mooie wandeling door duinen, een stukje bos en terug over het strand.

De vuurtoren Westerlicht steekt zijn kop boven het landschap uit en dat levert leuke plaatjes op. Wat verder liep er een grote kudde damherten in het niet toegankelijke stuk en alhoewel ik er wel een paar foto’s van heb gemaakt, leverde het geen bijzonder plaatjes op.
Op het strand kwam ik een drieteenstrandloper tegen. Eentje die niet echt bang was en die ik rustig kon volgen en die mij de kans gaf om een leuke serie foto’s te maken. Het zijn grappige kleine kustvogeltjes waar ik altijd van kan genieten. Ze hebben van die snel bewegende pootjes als ze langs de waterlijn op zoek zijn naar voedsel.

TIP: Klik op een afbeelding voor een grotere weergave van de foto.