Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Zonsondergang Tweede Maasvlakte

De luchten zagen er mooi uit deze zondag. Reden om mijn fotospullen te pakken en in de auto te stappen. De Tweede Maasvlakte leek mij een mooi lokatie voor deze sessie.
Ik weet nog van vorig jaar dat er een grote boomstam op het strand lag die mooi als voorgrond in mijn foto’s zou passen. Bij aankomst bleek die grote boomstam helaas weg te zijn gehaald. Maar er lag wel een kleinere. Die heb ik dus maar naar de waterrand gesleept zodat ik hem mooi kon benutten voor een aantal foto’s

Het was wel koud en die wind maakte het gevoelsmatig nog kouder. Maar gedurende de ondergang heb ik een aantal mooie foto’s kunnen maken. Met filters (verloop en ND) heb ik het licht kunnen beheersen en ook wat mooie lange sluitertijd foto’s kunnen maken. Een van de foto’s is toegevoegd in mijn shop bij Werk aan de Muur

TIP: Klik op een afbeelding voor een grotere weergave van de foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *