Leo Kramp Fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Zeelandbrug en Zierikzee

Vanmorgen liep om half vier mijn wekker af, om vier uur zat ik in de auto. Doel; de Zeelandbrug en Zierikzee. Het is mooi weer vandaag en de zonsopkomst valt samen met laagwater zodat ik de keien in de voorgrond van de foto kan opnemen om diepte te creĆ«ren. Bij de foto’s van de Zeelandbrug heb ik een 8 of 10-stops ND-filter gebruikt zodat ik lange sluitertijden kon gebruiken om het gladde effect in het water te krijgen.
Grappige was dat door het laagwater en het zeewier de keien en stenen nogal glad waren. Naar beneden ging zonder problemen. Maar toen ik eenmaal klaar was en terug naar de auto wilde had ik toch wel de nodige problemen om weer boven te komen. Uiteindelijk heb ik dezelfde route omhoog maar gepakt en dat ging dan weer zonder problemen.

Nadat de zon volledig op was ben ik nog even Zierikzee in gegaan, met name de havenpoorten zijn mooie onderwerpen met genoeg mogelijkheden om verschillende standpunten te kiezen. Bij de foto van de molen en de aangemeerde boten heb ik ook nog even een 8-stops ND filter toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *