Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Winter

Het is winter in Nederland. Voor het eerst sinds jaren blijft de sneeuw langer dan een halve dag liggen. Ook vriest het weer eens stevig met nachttemperaturen in onze regio van -10°C. Het resultaat daarvan is dat er op sloten geschaatst kan worden.

Ik heb een middagje vrij genomen want het zonnetje schijnt boven het mooie ijs- en sneeuwlandschap. Naast mijn camera heb ik ook de DJI Mini 2 drone meegenomen om van bovenaf wat foto’s te kunnen maken. Vooral de Voorofsche polder leent zich voor wat shots van bovenaf. Daarna wandel ik door zowel de oost als westzijde van het Gouwebos en neem hier en daar wat foto’s. Als ik terug kom in mijn buurtje zijn de scholen inmiddels uit en ik besluit nog even terug te lopen naar de Voorofsche polder. Het is een stuk drukker geworden met schaatsers en ik neem daar ook nog wat sfeerfoto’s

Komende weekend zet de dooi in en gaan de dag temperaturen alweer naar 10ºC boven nul en vriest het ‘s nachts ook niet meer. Benieuwd hoe lang we nu weer moeten wachten op een winters landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *