Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Vakantie 2022 – Week 2

Het is weer vakantietijd. In vakantie 2022 – Week 2 heb ik twee locaties bezocht. Speulderbos en de Amsterdamse Waterleidingduinen

Speulderbos

Op maandag ben ik naar het Speulderbos geweest. Het weer was niet geschikt voor een zonsopkomst door de hoeveelheid bewolking. Aangezien ik al een tijdje niet meer in een bos ben geweest (behalve dan voor paddenstoelen macro’s) was een wandeling door het Speulderbos een mooi alternatief. Op zoek naar mooie bospaadjes en doorkijkjes. Ik heb er een paar kunnen vinden

Amsterdamse Waterleidingduinen

Eigenlijk stond ik vandaag helemaal klaar om mijn bootje weer in te laden en een tocht over de Reeuwijkse Plassen te maken om vanaf het water mooie foto’s van (water)vogels, waterlelies en doorkijkjes te maken. Zoals jullie weten ben ik graag vroeg op pad omdat de wereld dan nog lekker rustig is en het dierenleven nog actief is. Dus de wekker liep vroeg af, maar ik werd teleurgesteld door het weer. Er viel regen uit de lucht en het zag er in deze hoek van het land niet naar uit dat het snel beter ging worden. Ik ben maar weer in bed gekropen om op buienradar op zoek te gaan naar een regio waar het wel goed weer was. Ik kwam uit op de Amsterdamse Waterleidingduinen. Natuurlijk weer veel damherten, maar ook naar het mooiste plekje (vind ik) van de AWD.

TIP: Klik op een afbeelding voor een grotere weergave van de foto.