Leo Kramp Fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Sessie AWD 2

Vandaag weer naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. Doel nog even boomkikkers en zandhagedissen. Het eerste was geen probleem. Ze zaten er mooier voor dan de vorige keer en omdat ik deze keer ook mijn macrolens heb meegenomen zijn de foto’s mooier dan de vorige keer.
In hetzelfde gebied kwam ik ook nog de wespspin tegen.

Zandhagedissen, tja weer niet gelukt. Aan het geritsel en de snelle beweging die ik daarop zag weet ik dat ik dichtbij was , maar hij liet zich niet meer zien. De theorie “waar er een is, zijn er meer” bleek ook niet juist. Als troostprijs kwam ik in hetzelfde stukje wel een rode veldsprinkhaan tegen en die zie je ook niet elke dag

Foto’s zijn weer terug te vinden in de galerie “Dieren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *