Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Posbank

De weersverwachting van vanmorgen was ideaal voor landschapsfotografie. Zonnig met wat bewolking en lage mist. Toch maar naar de Posbank in de hoop de mist tussen de bijna Toscaanse heuvels aan te treffen.
In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik het massatoerisme daar niet leuk vind, maar omdat het een doordeweekse dag is had ik de hoop dat het mee zou vallen.

Niet dus.

Toen ik daar even voor half zeven arriveerde stonden er heel wat fotografen op een rijtje. Maar als je even de moeite neemt om een stukje door te lopen wordt het al snel wat rustiger en hoef je niet schouder aan schouder te staan.
Blijkbaar komen een aantal mensen ook echt alleen maar voor het zonsopkomst moment want toen de zon eenmaal boven de horizon uitpiepte werd het snel al rustiger.
Vreemd want zeker in het gouden uurtje na de zonsopkomst vallen er nog volop mooie foto’s te maken. Maar ja, ieder zijn ding en als je gelukkig bent als je “Zonsopkomst Posbank” van je bucket list kan strepen, prima toch…

Er was wat mist, maar helaas niet van die mooie hangmist tussen de heuvels. Er blijft dus altijd wel een reden over om weer eens terug te gaan.
Ik ben happy met het resultaat en een aantal van de onderstaande foto’s halen het weer tot in de shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *