Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Meijendel Paddenstoelen

Ik had voor vandaag een tweede bezoek aan het Leersumse veld in de planning staan. Maar de weersverwachting met regen in de vroege middag heeft mij naar alternatieven laten zoeken. Daar kwam Meijendel uit de bus. Voordeel is dat in het duinlandschap van Meijdendel weer andere soorten groeien dan op de Utrechtse heuvelrug.

Dat Meijendel andere soorten herbergt is te zien in de galerij. Ik was nog nooit een parelstuifzwam tegengekomen. Hier waren er meer dan genoeg. Hetzelfde is van toepassing voor het heksenschermpje (eerlijk gezegd had ik er tot vandaag zelfs nog niet van gehoord)

Ik heb deze keer ook eens een foto gemaakt van wat er allemaal in mijn fototas zit als ik op pad ga voor paddenstoelenfotografie, gewoon om eens een inkijkje te geven wat er zoal bij komt kijken. Gebruik ik het ook allemaal? Ja en nee. Het is helemaal afhankelijk van wat je in het veld tegenkomt welke tools je gebruikt. De ene keer is dat meer dan de andere keer. Maar uiteindelijk is alles wel eens uit de tas geweest

Overzichtsfoto van de spullen die ik meesjouw als ik op op pad ga voor paddenstoelenfotografie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *