Leo Kramp Fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Lente in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Met een warmterecord van meer dan 20 graden op 27 februari is het gewoon te lekker om binnen te blijven. Ik heb dan ook redelijk last-minute een vrije dag genomen.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik in de Amsterdamse Waterleidingduinen ben geweest en ik had nog een plekje in gedachten voor een panoramafoto. Een fotograaf is niet gauw tevreden want eigelijk was het weer vandaag te mooi met van die strakke blauwe luchten. Het liefst zien wij wat wolken in de lucht hangen zodat de foto wat spannender wordt. De lokatie blijft dus nog even op mijn lijstje staan.

Naast die panoramafoto van de Amsterdamse Waterleidingduinen waren de onderwerpen vandaag zeer divers. Foto’s van verschillende vogels en damherten (hoe kan het ook anders) en macro’s van elzenkatjes (met de 300mm lens) en mos.

Op de terugweg ben ik deze keer gestopt bij het Cruquius gemaal. Ik had me dat al meerdere keren voorgenomen en deze keer heb ik de daad bij het woord gevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *