Leo Kramp Fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Kalmthoutse Heide

Vanmorgen vroeg opgestaan om nog wat mooi ochtendlicht mee te pakken op de Kalmthoutse Heide. En ik werd niet teleurgesteld.
Ik werd zelfs verrast door mooie zonnestralen die door de wolken schenen tegen een achtergrond van nog wat mooi gekleurd ochtendlicht.
Gaandeweg kwam ik op meerdere plekken schapenkuddes tegen, die na wat onderzoek bleken te bestaan uit de Ardense vossenkop (weer wat geleerd). Verderop werd ik nog verrast door een aantal fazanten in een kleur die ik Nederland nog nooit gezien had.

Nog even een sidenote:
Ik volgde al een tijdje markplaats en de tweede hands afdelingen bij de fotowinkels in de hoop een Tilt-Shift Lens tegen te komen. Het gebeurd niet heel vaak dat deze worden aangeboden. Nieuw aanschaffen is een dure aangelegenheid als je dat afzet tegen het aantal keren dat ik hem ga gebruiken.
Gisterenavond was het dus eindelijk raak. Op de site van Kamera-express stond er een voor een mooie prijs. Op de terugweg vanuit de Kalmthoutse Heide even langsgereden om hem te beoordelen. In prima staat dus… gevolg… ik ben een Tilt-Shift lens rijker. Dus dan kunnen jullie binnenkort ook nog wat architectuur foto’s verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *