Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Burgh-Haamstede

Al lange tijd stond er een sessie met collega Ton gepland. Maar door drukke agenda’s schoof die elke weer op. Vrijdag was het dan zo ver. Het oorspronkelijke plan waren de Loonse en Drunense duinen, maar de weerapps waren het niet met elkaar eens. De ene voorspelde droog weer met zonnige momenten, de andere ging uit van een regenachtige ochtend.
Last-minute dus maar gekozen voor een andere lokatie en dat werden de duinen en golfbrekers bij Burgh-Haamstede.

Het bos is helaas wat rommelig en geen onderwerp voor mooie foto’s. Anders werd het toen we bij de duinen en de kust aankwamen. Bovenop het duin hadden we mooi uitzicht op de omgeving en natuurlijk staat de Zeeuwse kust vol met van die fotogenieke houten palenrijen die dienst doen als golfbreker. Daar heb ik een mooie foto met een lange sluitertijd kunnen maken,
Een stukje verder op kwamen we uit bij een meertje. Inmiddels liet de zon zich weer af en toe zien en heb ik hier wat foto’s kunnen maken met gebruik van een polarisatie filter.

Damherten

Vervolgens ging het verder totdat we weer in de buurt van de parkeerplaats een kudde damherten zagen lopen. Ook hier zijn ze aan mensen gewend en blijven rustig staan. Ze keken af en toe eens op, maar gingen gewoon weer door met grazen.

Daarna waren we al weer snel bij de auto en was deze sessie ten einde. Maar het was niet de laatste sessie van de dag, maar daarover lezen jullie meer in de volgende blogpost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *