Leo Kramp Fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Bentwoud

De Coronacrisis is er nog steeds, werken doen we nog steeds vanuit huis, maar het is schitterend mooi en warm lenteweer. En het alsmaar binnenzitten word ik zat. Met het paasweekend voor de deur is de kans dat je dan met goed fatsoen naar buiten kan in mijn optiek vrijwel nihil. Daarom een paar uurtjes vrijgenomen en op de fiets het Bentwoud in. En zelfs op een doordeweeksedag was het al druk. Wel hield (bijna) iedereen zich aan de 1,5 meter richtlijn.

Gevarieerde foto’s deze keer weer. Koeien, bruine kiekendief, torenvalken, eenden, ganzen. Nadeel van het mooie weer was wel dat de lucht ook vol zat met insecten die soms goed te zien waren op de foto’s en die ik met Lightroom heb verwijderd. Wat de roofvogels betreft, daar vliegen er in het Bentwoud echt heel van rond en zeker nu het paartijd is zijn ze bijna allemaal in de lucht te zien. Ik zag vandaag de bruine kiekendief, buizerd en de torenvalk.
Mooi vind ik ook de koe die bovenop een dijkje aan de onderweg loopt en door de hoek waaronder hij genomen is zo lekker tegen de lucht afsteekt. Vreemde blikken toch ook wel van voorbijgangers, want waarom neem je nou foto’s van een gewone bruine koe??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *