Leo Kramp fotografie

Een passie voor natuur en landschapsfotografie

Amerongen

Gezien de mooie weersverwachting vrijdag maar eens een dagje vrijgenomen samen met collega en goede vriend Patrick. Kasteel Amerongen en de bossen van de Utrechtse heuvelrug waren het doel. Zo’n kasteel leent zich natuurlijk ook weer prima voor wat foto’s uit de lucht dus ook de kleine drone ging weer mee in de fototas.

Het begin van de ochtend was koud met temperaturen rond het vriespunt, maar wel met een zonnetje. We zijn gestart met een rondje rond het kasteel. Op een wat ruimere plek de drone de lucht ingestuurd voor wat luchtfoto’s van het kasteel. Ook een mooie shot kunnen maken van Amerongen en de achterliggende Utrechtse heuvelrug.
Vervolgens onderlangs langs de Amerongse bovenpolder waar we uiteindelijk de oversteek maakten naar de bossen van de Utrechtse heuvelrug. Heel voorzichtig zie je de lente al een beetje tevoorschijn komen, maar voor landschappen was er nog niet veel te beleven. Alhoewel ik geen macrolens bij me had toch een poging gedaan met de 24-105mm voor macrofotografie op een boomstronk met bekertjesmos die Patrick had ontdekt.
De foto’s uit deze sessie in Amerongen staan weer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *